Przepis | Strona główna | Kuchnia Koreańska

Kuchnia Koreańska

Bardzo ważnym elementem kuchni koreańskiej są zupy, które stanowią część dania głównego. Przyrządza się je często z mięsem, owocami morza i warzywami. Poszczególne nazwy wskazują także na typ zupy: tang zwykle wymaga dłuższego gotowania, natomiast jigae jest bardziej gęsta i przyprawiona.


Przepis kuchni koreańskiej

Prezentujemy sprawdzone przepisy kuchni koreańskiej. Z nami przyrządzisz najpyszniejsze dania według prostych przepisów na dania kuchni koreańskiej, które osobiście zweryfikowaliśmy w swojej kuchni. Wszystkie składniki przepisów w kategorii “kuchnia koreańska” są dokładnie opisane aby twoje danie z kuchni koreańskiej wychodziło zawsze pysznie i dokładnie według przepisu. Czytaj więcej o kuchni koreańskiej.

Koreańskie kimchi z kiszonej kapusty i chili

Koreańskie kimchi z kiszonej kapusty

Koreańska kiszona kapusta pekińska. Wyśmienity dodatek do potraw. Kimchi to gwarancja zdrowia jelit i dobrego samopoczucia. Czas fermentacji wynosi 3 doby.