Pieczone w piekarniku szaszłyki można przyrządzić niezależnie od sezonu na grilla. Są uniwersalne o każdej porze roku i o każdej porze dnia. Możesz zaserwować je w porze obiadowej, w czasie kolacji albo podczas spotkania ze znajomymi.
Pieczone w piekarniku szaszłyki można przyrządzić niezależnie od sezonu na grilla. Są uniwersalne o każdej porze roku i o każdej porze dnia. Możesz zaserwować je w porze obiadowej, w czasie kolacji albo podczas spotkania ze znajomymi.
10
szaszłyków20
min.40
min.280
kcalSzaszłyki z kawałkami parzonego boczku, kolorową papryką oraz porem i cebulą. Szaszłyki z boczkiem na grilla albo do piekarnika.
Dłuższe podświetlenie ekranu
400 g 400 boczku parzonego
1 1 zielona papryka
1 1 żółta papryka
1 1 niewielka cukinia
1 1 por
2 2 cebule
Obserwuj @proste.pesto i oznaczaj nas #proste.pesto
Follow us on Facebook
Przepis polecany przez ProstePesto.pl – tylko proste przepisy kulinarne na ProstePesto.pl. Bądź na bieżąco. Obserwuj na Facebooku i Instagramie! Zapisz się do newslettera!
Kupowanie żywności polskiej produkcji służy polskiemu rolnictwu i gospodarce. Wybieraj produkty z kodem 590 produkowane w Polsce. #KupujŚwiadomie #Produktpolski
boczek fajnie się wytopił i zrobił chrupiący