Zwykła pierś kurczaka, na pozór nudna, jednak w formie panierowanego kotleta de volaille zyskuje zupełnie nowego smaku. Mięso soczyste w środku, po przekrojeniu z wnętrza wypływa masło ziołowe oraz ciągnący się ser. Skórka jest przyrumieniona, złocista i chrupiąca. De volaille wbrew pozorom jest prosty do przygotowania. Co prawda nieco bardziej absorbujący niż samodzielnie smażone kotlety, ale warto poświęcić odrobinę więcej czasu.
NOWE
Babka wielkanocna – skąd pochodzi i jak ją przygotować?
Antykwariat internetowy – dlaczego warto kupować w SkupSzop
Bezglutenowa pizza — czy to ma prawo się udać?
Designerski toster jako idealny prezent na gwiazdkę!
Jak wykorzystać dojrzałego banana w kuchni? 5 pomysłów
Jak wygląda produkcja czekolady?
Pieczone frytki z cukinii
Idealna filiżanka kawy – przewodnik dla początkujących, czyli jak przygotować wspaniałą kawę w domu
LIKE
TOP
- Jak kupić węgiel w sklepie PGG bez wiedzy informatycznej?
148 komentarzy - Domowy płyn do spryskiwaczy samochodowych
16 komentarzy - Ciasto na pizzę. Jak zrobić szybkie cienkie ciasto na pizze
15 komentarzy - Proste ciasto jogurtowe mieszane łyżką
13 komentarzy - Kinder Country kultowe ciasto bez pieczenia
10 komentarzy - Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką
8 komentarzy - Rwany chlebek z masłem czosnkowo ziołowym
8 komentarzy - Ciasto marchewkowe z orzechami włoskimi
8 komentarzy - Marchewkowy syrop na kaszel i wydzieliny płucne
7 komentarzy - Przepis jak zrobić idealny stek z patelni
7 komentarzy
Proste gotowanie z ProstePesto
Przepis polecany przez ProstePesto.pl – tylko proste przepisy kulinarne na ProstePesto.pl. Bądź na bieżąco. Obserwuj na Facebooku i Instagramie! Zapisz się do newslettera!
#KupujŚwiadomie #Produktpolski
Kupowanie żywności polskiej produkcji służy polskiemu rolnictwu i gospodarce. Wybieraj produkty z kodem 590 produkowane w Polsce. #KupujŚwiadomie #Produktpolski
Polecane przepisy
- Ciasto na pierogi i ciasto na uszka
- Okonomiyaki czyli smaż co lubisz
- Jajochlebki czyli tosty francuskie
- Ciasto drożdżowe z rabarbarem
- Mizeria z ogórków ze śmietaną
- Przepis na domowe kabanosy
- Zupa pomidorowa z tostami
- Chaczapuri z serem i jajkiem
- Leczo z boczkiem i papryką
- Paella z owocami morza
- Szparagi z boczkiem
- Chlebek bananowy