Szczegóły:
4
5 minut
15 minut
55 kcal / 100 g
Istnie wiosenna zupa z bukietem zielonych warzyw. Ciesząca nie tylko oczy ale i kubki smakowe. Można zmodyfikować ją dodając inne warzywa, takie jak: kalafior, brokuł, korzeń pietruszki.
4
5 minut
15 minut
55 kcal / 100 g
Istnie wiosenna zupa z bukietem zielonych warzyw. Ciesząca nie tylko oczy ale i kubki smakowe. Można zmodyfikować ją dodając inne warzywa, takie jak: kalafior, brokuł, korzeń pietruszki.
4
porcje5
min.15
min.55
kcalZielona zupa z zielonych warzyw z młodym bobem. Przepyszna zupa która cieszy oczy i kubki smakowe. Można przygotować ją z mrożonych składników warzywnych.
1/2 L bulionu warzywno – drobiowego
100 g bobu
100 g zielonej fasolki szparagowej
50 g zielonego groszku
50 g gęstej śmietany do zup 18 %
sól i czarny pieprz
Chcesz sprawdzić kto jest po drugiej stronie słuchawki? Przeczytaj o naszych trzech sprawdzonych sposobach aby sprawdzić numer telefonu.
Przepis polecany przez ProstePesto.pl – tylko proste przepisy kulinarne na ProstePesto.pl.
Bądź na bieżąco. Obserwuj na Facebooku i Instagramie! Zapisz się do newslettera!
Kupowanie żywności polskiej produkcji służy polskiemu rolnictwu i gospodarce. Wybieraj produkty z kodem 590 produkowane w Polsce. #KupujŚwiadomie #Produktpolski
#abcgotowania #apetyczne #blogkulinarny #conaobiad #doradcasmaku #gotowanie #gotujmy #kuchnia #kuchniadomowa #kulinarne #kwestiasmaku #mojegotowanie #mojewypieki #palcelizac #poprostugotuj #prostyprzepis #przepis #przepisna #przepiskulinarny #przeslijprzepis #pyszne #ugotowani #ugotuj #smaczne #smaczny #stronazprzepisami #zdrowejedzenie
W dzisiejszych czasach szerzenia się wirusa SARS-CoV-2 i choroby COVID-19 zmuszeni jesteśmy do zachowania szczególnej ostrożności także w kuchni:
Zupka z zielonymi warzywami jest przepyszna i prezentuje się pięknie