Jedne z naszych ulubionych gofrów, które możesz zajadać zarówno na słodko jak i na słono. Gofry szpinakowe o przepięknej naturalnie zielonej barwie pochodzącej z liści szpinaku. Gwarantuję że smaku szpinaku w gofrach nie poczujesz, zapewnia on jedynie wyjątkowy kolor i nieco odpowiada za konsystencję ciasta gofrowego. Sama zajadałam gofry na śniadanie z szybkimi lodami owocowymi i z malinami i cukrem pudrem. Córka miała wersję z malinami i kiwi oraz jogurtem kokosowym na swoim talerzyku. Jeśli chodzi o gofry to moja teraz już roczna córka bardzo je lubi. Kiedy tylko serwuję je na śniadanie mam pewność że posiłek zostanie zjedzony. Ale wiadomo, nie za często. Gofry smażymy raz w tygodniu, a w pozostałe dni dbamy o różnorodność posiłków. To niezwykle ważne by dziecko w okresie rozszerzania diety miało możliwość spróbowania wielu produktów.