Pierogi mają mnóstwo zalet. Najważniejszą z nich jest ewentualność przygotowania większej ilości, poporcjowania i poddania procesowi mrożenia. Przez co mamy możliwość sięgnięcia po wyśmienite pierożki w każdej chwili i ugotowania w kilka minut. Nawet pomimo zamrożenia, pierogi nie tracą swoich walorów smakowych ani wartości odżywczych.
Przepis na ciasto pierogowe znajdziecie w przepisie na tradycyjne ciasto na pierogi. Każdorazowo przyrządzając pierogi i uszka, korzystam tylko i wyłącznie z tego sprawdzonego przepisu. Natomiast poniżej przedstawiam przepis na wykonanie farszu.
W sam punkt, konkretny smak, wyborny obiadek, danie na medal 😁😀
najlepsze z najlepszych!
zamrażarka pełna pierogów na czarną godzinę. ugotowałam kilka z nich na próbę i są wyborne. miękkie i sycące zarazem
Ruskie z boczkiem o niebo lepsze od tradycyjnych. Mają wyraźniejszy smak i nie są takie mdłe. Pychotka