Naleśniki jakich jeszcze nie jadłeś. Kolorowe, wytrawne naleśniki z dodatkiem warzyw w cieście naleśnikowym. Spójrz jak obłędnie prezentują się na talerzu. Do ciasta naleśnikowego dodałam posiekany koperek, tarty żółty ser oraz bardzo drobno pokrojone kolorowe papryki. Naleśniki wyszły przepyszne, smakują dobrze zarówno solo jak i z nadzieniem. Możesz nadziać je np. kurczakiem i zapiec w piekarniku, możesz też posmarować je serkiem naturalnym i zjeść na zimno. Te naleśniki w każdej postaci zostaną zjedzone bardzo szybko. Pamiętaj żeby po przygotowaniu ciasta naleśnikowego odstawić je na około 20 minut, żeby odpoczęło i nabrało lepszej konsystencji. Warto też użyć wody gazowanej, zamiast zwykłej wody. Poniżej znajdziesz wszystkie szczegółowe wskazówki i dokładne proporcje przepisu, dzięki którym przygotujesz te obłędne kolorowe naleśniki z warzywami.